شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

با گذشت زمان، آرام آرام محور فتنه و رابطه آن با مسئولان رسمي كشور روشن شد؛ البته ابتدا كساني تلاش كردند اين رابطه را تضعيف كنند، ولي هر چه سعي كردند، كمتر نتيجه گرفتند و روز به روز وابستگي‌ها بيشتر شد!

به گزارش مرکز خبر حوزه، آيت‌الله مصباح يزدي، در ديدار جمعي از طلاب استان اصفهان، فتنه‌ها را آزمايشي براي جامعه دانسته و گفتند: هرچه سطح جامعه بالاتر رود، فتنه‌ها و آزمايش‌هاي پيچيده‌تر مي‌شود و اين بيان‌كننده رشد و پيشرفت جامعه است.

ایشان يادآور شدند : سخت‌تر شدن فتنه‌ها از يك طرف براي كساني كه با آن دست و پنجه نرم مي‌كنند، ماية‌ آرامش است؛ چون نشان از رشد و تعالي آن‌ها دارد و از طرفي هشدار براي آينده، كه اگر در اين امتحان موفق شديم، بايد منتظر روبه‌رو شدن با امتحاني بزرگ‌تر باشيم.

عضو خبرگان رهبری جريان انحرافي اخير را از بزرگ‌ترين خطرها براي جامعه اسلامي دانسته و گفتند:‌ رشد فكري جامعه دركنار آثار و سوژه‌هايي كه در اين فتنه به صورت فراگير جامعه را پوشش دادهه، بزرگي اين خطر را نمايان مي‌كند.

ايشان اضافه كردند:‌ با گذشت زمان، آرام آرام محور فتنه و رابطه آن با مسئولان رسمي كشور روشن شد؛ البته ابتدا كساني تلاش كردند اين رابطه را تضعيف كنند، ولي هر چه سعي كردند، كمتر نتيجه گرفتند و روز به روز وابستگي‌ها بيشتر شد!

*وابستگی تا کجا؟!

عضو مجلس خبرگان رهبري افزودند :‌ اين وابستگي‌ها تا جايي پيش رفت كه احساس مي‌شد حمايت‌هايي كه از طرف مقام معظم رهبري صورت گرفته و سرمايه‌ها و خدماتي كه انجام شده، همه در معرض نابودي قرار گرفته است، و هيچ راه معقول و قابل توجيهي براي حل اين رابطه و وابستگي وجود ندارد.

آیت الله مصباح یزدی ادامه دادند: همه اين قرائن دست به دست هم داد تا مسأله سحر و تسخير به ميان بيايد كه طبعا مطرح كردن اين مسائل خساراتي هم براي جامعه به دنبال داشت كه بعدها با آشكار شدن قرائن متعدد اين مسأله صورت واقعي‌تري به خود گرفت.

*اگر هدف برای رسیدن به ریاست جمهوری بود...

رییس مؤسسه امام خمینی به تحليل اين حركت‌ها پرداخته و خاطر نشان كرد:‌ اگر هدف از اين حركت‌ها براي رسيدن به رياست جمهوري بود مي‌شد آن را بدون اين همه حواشي و مسائل، با خدمت صادقانه به مردم بدست آورد.

عضو خبرگان رهبری خاطرنشان ساختند: كنارهم قرار دادن قرائن و ايده‌ها و سخناني كه از اين شخص در جاهاي مختلف مطرح شد ما را به اين نتيجه مي‌رساند كه هدف تنها قدرت نيست، بلكه نوك پيكان به طرف اسلام و ارزش‌هاي اسلامي نشانه رفته است.

*تفکر انحرافی و هدف شوم شخصی که مکتب ایرانی را مطرح کرد

ايشان با اشاره به تعدادي از اين قرائن و يادآوري برخي سخنان شخص خاص مانند گذشتن تاريخ مصرف و دوران اسلام گرايي و تشبيه آن به اسب سواري نسبت به ماشين سواري،‌ علني كردن شعارهاي ملي‌گرايانه و مكتب ايراني و اين‌كه مي‌شود با ارتباط معنوي، حقائق اسلام و خواسته امام زمان (عج) را درك كرد،‌ يادآور شد:‌ اين شخص حتي يك مورد عليه سران فتنه سخني نگفته است، در سخنراني‌ها حمايت و ارادت قابل توجهي به رهبري نظام نداشته كه همه اين حرف‌ها نشان‌دهنده فكر و هدف شوم اين تفكر انحرافي است.

*اهداف محور جریان انحرافی

معظم‌له اظهار داشتند:‌ اگر همه اين سخنان فقط در حرف خلاصه مي‌شد، امکان داشت آنها را حرف‌هايي ديوانه‌وار به حساب آوريم، اما به دست گرفتن گلوگاه‌هاي اقتصادي و پروژه‌هاي عظيم اقتصادي كشور، ايجاد شبكه عظيم سياسي در وزارتخانه‌ها، استانداري‌ها و نهادهاي دولتي و خصوصي، سفرهاي خارجي و ارتباط‌ معنادار با شخصيت‌هاي خارجي، تفسيرهاي معنادار از قيام مسلمانان در شمال آفريقا، سوق دادن هدف‌ها به سوي انگيزه‌هاي ملي و تضعيف جايگاه ولي‌فقيه، همه و همه ما را به اين نتيجه مي‌رساند كه اين حركت‌ها نمي‌تواند فقط به خاطر رئيس‌جمهور شدن و قدرت باشد، بلكه هدف از بين بردن اسلام و ارزش‌هاي اسلامي است.

*خدمات دولت را نباید فراموش کرد

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آیت الله مصباح یزدی، معظم‌له در پايان، حمايت هر چه بيشتر از ولي‌فقيه و مبارزه با اين فكر و گروه انحرافي را وظيفه همه دانست و گفت: حمايت و قدرداني از تلاش‌ها و خدماتي كه در دولت صورت گرفته را نبايد فراموش كرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha